Stage- en kampaanbiedingen zijn binnen

Stage- en kampaanbiedingen zijn binnen
Beste leiders van verenigingen, scoutgroepen, non-profit organisaties en cursusorganisatoren,

Met genoegen presenteren wij u een exclusief commercieel aanbod dat is afgestemd op uw specifieke gepersonaliseerde kledingbehoeften. Bij guillaumeleroy.be begrijpen we het belang van de visuele identiteit voor uw groep en zijn we vastbesloten u voordelige tarieven en extra voordelen aan te bieden om u te helpen uw projecten te realiseren.

Hier zijn de details van ons aanbod:

1. Kortingen op basis van hoeveelheid:
Voor elke 25 bestelde t-shirts profiteert u van een korting van 5% op de prijs van elk t-shirt. Bij grotere bestellingen kan deze korting oplopen tot 20%.

2. Gratis T-shirts voor instructeurs:
Voor elke bestelling van 50 t-shirts of meer bieden wij u 2 gepersonaliseerde t-shirts aan voor de instructeurs in uw groep.

3. Personalisatie van de voornaam tegen een gereduceerde prijs:
Bestel je 50 t-shirts met een print in het hart (1, 2 of 3 kleuren), dan bieden wij aan om op elk t-shirt de voornaam te bedrukken voor slechts € 1 in plaats van € 2,5.

4. Extra korting met het logo op de mouw:
U kunt profiteren van een extra korting van 10% door uw verenigingslogo op de rechtermouw van de t-shirts toe te voegen. Deze korting kan worden gecombineerd met eerdere aanbiedingen.

5. Gratis verzending:
Zodra uw bestelling 100 t-shirts bereikt, bieden wij gratis verzending aan, zodat u uw artikelen gemakkelijker kunt ontvangen.

6. Groepering van bestellingen:
Als u samenwerkt met andere eenheden of verenigingen, heeft u de mogelijkheid om uw bestellingen te groeperen, op voorwaarde dat het model t-shirt of trui of ander textiel hetzelfde is en dat het aantal prints identiek is. De kleur en het printontwerp van het T-shirt kunnen per groep verschillen.

Wij streven ernaar u hoogwaardige service, duurzame producten en uitzonderlijk maatwerk te bieden. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken, stofstalen te verkrijgen of uw bestelling te plaatsen.

Maak van uw groep een verenigd en stijlvol team met onze hoogwaardige gepersonaliseerde producten. Profiteer nu van onze speciale aanbieding en kleed uw groep met trots aan.

Voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen via info@guillaumeleroy.be of +32 468 38 44 60, +33 1 89 31 83 03.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw visie te verwezenlijken.

Met vriendelijke groeten,

Guillaume Leroy
guillaumeleroy.be