CO2-neutrale levering

We ruimen onszelf op.

E-commerce leveringen hebben een ecologische voetafdruk. Daarom ondersteunen we toonaangevende bedrijven die koolstof uit de lucht halen.

De deelnemende bedrijven hebben samen...

  • Meer dan duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer verwijderd
  • Koolstofneutrale verzending voor meer dan miljoenen bestellingen

Zo werkt het: voor elke bestelling die we ontvangen, wordt een formule gebruikt om de geschatte verzendkosten te berekenen. Op basis van deze schattingen gaat een deel van onze inkomsten naar koolstofverwijderingsbedrijven die zijn doorgelicht door Carbon Direct- wetenschappers. Deze bedrijven gebruiken dit geld om de hoeveelheid koolstof die door onze zendingen is veroorzaakt, te elimineren. Alle aanvullende fondsen zijn bestemd voor de verdere ontwikkeling van koolstofverwijderingstechnologieën.

Laten we enkele van de bedrijven ontmoeten die koolstof uit de lucht halen.

Erfstuk

Heirloom's directe luchtopvangtechnologie verbetert het koolstofmineralisatieproces. De technologie van Heirloom versnelt de snelheid waarmee natuurlijke mineralen CO2 vastleggen in plaats van energie-intensieve ventilatoren te gebruiken om lucht aan te zuigen.

Videovoorbeeld niet beschikbaar in editor.
 

remora

Remora vangt tijdens het rijden CO2 op uit de uitlaatpijpen van opleggers en de CO2 is bestemd voor langdurige opslag.

Videovoorbeeld niet beschikbaar in editor.
 

Charme

Charm vangt CO2 op met plantaardig afval, zet het om in een stabiele, koolstofrijke vloeistof en slaat het veilig diep onder de grond op - buiten het bereik van bosbranden en bodemerosie.

Videovoorbeeld niet beschikbaar in editor.

 

* pagina vertaald uit het Engels, vertaalfouten kunnen aanwezig zijn.